Ik heb een vraag. Hoe kan ik Mothercare4babies bereiken?

Je kunt Mothercare4babies (Dianne Sissing-van der Meer) telefonisch bereiken op tel. 026 325 51 16.

Als ik op dat moment telefonisch niet bereikbaar ben word je doorverwezen naar de automatische telefoonbeantwoorder. Spreek gerust in; ik bel je dan z.s.m terug. Maar je kunt ook op een latertijdstip het nog eens telefonisch proberen.

Ook kun je via het contactformulier een vraag stellen. Binnen 3 werkdagen word in ieder geval je vraag beantwoord. Maar meestal kun je veel eerder een antwoord verwachten.

FAQ over bestellen

 • Zijn alle producten uit de webshop Mothercare4babies altijd leverbaar?
  • De meeste producten heeft Mothercare4babies op voorraad. Deze zijn dus ook direct leverbaar.
  • We proberen zo veel mogelijk de bestelde producten te leveren, ook als deze niet uit voorraad leverbaar zijn. Deze producten worden met spoed besteld bij de hoofdleverancier. Dit houdt in dat de levertijd iets langer kan zijn; hierover krijg je altijd per e-mailbericht. Indien de bestelde producten niet per direct leverbaar zijn door de hoofdleverancier, krijg je daarover ook per e-mailbericht. Je kunt daarop je bestelling aanpassen of annuleren. Indien je kiest voor annuleren zal je betaalde bedrag teruggestort worden op je rekening.

Wie zijn de leveranciers van Mothercare4babies?

 • Op de pagina links kun je de hoofdleveranciers van Mothercar4babies vinden. Al deze leveranciers hebben een eigen website. Mocht je op deze websites een product zien, welke niet via de webshop Mothercare4bies te bestellen is, kan ik deze wellicht wel voor je bestellen. Plaats in dat geval via het contactformulier of mail naar diannesissing@hetnet.nl.

Cadeaubon? Waardebon?

 • Accepteert Mothercare4babies cadeaubonnen?
  • Als je je kind inschrijft bij Kinderopvang Zonnekinderen, ontvang je een waardebon ter waarde van € 25,00 vrij bij Mothercare4babies te besteden. Je bestelling kun je dan het beste via het cotactformulier plaatsen. Vermeld dan wel dat je een waardebon hebt; dan ontvang je via de e-mail een aangepaste factuur.
 • En bijv. VVV-bonnen?
  • Nee, met een VVV-bon of een Gift-bon e.d. kun je helaas bij Mothercare4babies niet betalen

FAQ Pacco-inbakerdoek

 • Een nieuwe Pacco-inbakerdoek moet je eerst goed wassen (zie de Gebruiksaanwijzing die meegeleverd wordt bij de Pacco-doek). Door het zorgvuldig wassen wordt de stof luchtiger en neemt beter vocht op (vergelijk met nieuwe theedoeken).

Let op: Pacco-inbakerdoeken zijn van pure katoen en katoenen stoffen krimpen altijd door het wassen! Pacco-inbakerdoeken, die gewassen zijn, worden niet retour genomen.

 • Heb je moeite om te kiezen voor de juiste maat of het juiste model? Maak dan met mij een sprak voor een Inbakerconsult. Je kunt zelfs een Pacco-inbakerdoek of een Puckababy bij mij huren !
 • Zie je op de website Pacco.nl een Pacco-inbakerdoek of een ander artikel, die niet te bestellen is via de webshop Mothercare4babies is deze meestal toch wel via Mothercare4babies.nl te bestellen. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheid.

FAQ Babydraagdoeken

 • Een nieuwe Babydraagdoek of Babydrager moet je eerst goed wassen. Na een eerste wasbeurt voelen de meeste draagdoeken dan veel soepeler aan waardoor je er fijner mee kunt knopen. Kijk op het label voor de wasinstructies. Gebruik weinig wasmiddel en geen wasverzachter.
  • Tip: wasmiddelrestjes in het wasverzachterbakje zijn te verwijderen met een scheutje witte of schoonmaak azijn.
  • Let op: Babydraagdoeken of Babydragers, die gewassen zijn, worden niet retour genomen.
 • Heb je moeite om te kiezen voor de juiste maat of het juiste model? Maak dan met mij een sprak voor een Draagdoekconsult. Je kunt zelfs een Babydraagdoek of Babydrager bij mij huren !