Verzenden & Verzendkosten:

Kleinere producten tot 2 kg, die door de brievenbus passen, worden via DHLParcel.nl als Brievenbuspakje verstuurd.
Een groot voordeel is dat het Brievenbuspakje altijd bezorgd kan worden, ook als je niet thuis bent. Het Brievenbuspakje is ook via een Track & Trace-code te volgen.
Kosten conform de geldige tarieven van DHLParcel.nl

Grotere en/of meerdere producten worden verzonden via de pakkettendienst van DHLParcel.nl. Via een Track & Trace-code volg je de zending. De Track & Trace-code ontvang je via de e-mail.
Kosten conform de geldige tarieven van DHLParcel.nl

Als je producten in je winkelwagen hebt geplaatst worden automatisch de verzendkosten berekend en getoond.
Let op: vink dan nog wel aan of je de bestelling op het leveringsadres wilt ophalen of dat de bestelling verzonden moet worden.

Zodra je bestelling ter verzending is aangeboden draagt Mothercare4babies geen enkel geval aansprakelijk is voor verlies, beschadiging of diefstal van je pakket. Hiervoor zal DHLParcel aansprakelijk gesteld worden.

Indien wenselijk kan de bestelling verzekerd verstuurd worden. Dit is aan te vinken op de bestellijst. Bij schade of verlies van het pakket is de waarde bij DHL terug te vorderen tot maximaal € 500,-

Woon je in de buurt? Je hebt ook de mogelijkheid je bestelling, op afspraak, op het leveringsadres op te halen. Uiteraard vervallen in dat geval de verzendkosten.
Contact – en Adresgegevens Leveringsadres